Projecten

Boerderij project

Deze opdracht is een boerderij die komende tijd een grote metamorfose ondergaat. Er worden muren uitgebroken, suite deuren geplaatst en alles wordt geverfd. Om een realistich beeld te krijgen van hoe de kamer eruit gaat komen te zien, en hoe de indeling op een mooie manier past, mochten we een kleurenadvies, moodboard, 2d-, en 3d visualisatie maken.

Woning project

Voor deze woning mochten we een kleurdenadvies, 2d-, en 3d visualisatie realiseren. Naast het papieren werk mochten we meedenken met de afstyling. Deze is veelal geworden zoals we het in de 3d visualisatie in beeld hadden gebracht.

Keuken project

Deze keuken hoort bij een boerderij die een flinke verbouwing ondergaat. In de aanbouw komt een nieuwe keuken. Hoe dit eruit komt te zien hebben we in beeld mogen brengen met een 2d-, en 3d visualisatie. We mochten ook meedenken met de kleuren en inrichting.

Nieuwe woning project

Met deze opdracht hadden we te maken met een nieuwe woning. Omdat in de keuken en kamer in één, vier gebinten staan mochten wij meedenken over een gepaste indeling. Daarnaast hebben we ook mogen meedenken over de kleuren. We hebben dit in beeld gebracht met een 2d-, en 3d visualisatie.

Nieuwbouw industrieel

Bij dit project mochten wij een nieuwbouwwoning voorzien van een groot indelingsplan. We hebben advies gegeven over de kleuren, materialen, meubelen, verlichting en indeling. Een plan met een prachtige groene kleur en een industriële touch.

Nieuwbouw boho-industrieel

Bij dit project mochten we wederom een nieuwbouwwoning inrichten. De woning wordt ingericht met een prachtige fotobehang in combinatie met een grijs/ groene kleur. Naast de kleuren en materialen mochten we advies geven over de indeling en verlichting.

Keuken project

Bij dit project mochten we een grote verbouwing van een keuken in kaart brengen in 2d en 3d. Tevens mochten we visualiseren hoe een overkapping bij de woning eruit gaat zien. Het wordt een landelijke maat strakke keuken met een extra grote tafel voor de vele mensen die altijd in de keuken leven.

Een sober landelijk project

Bij deze prachtige woonboerderij mochten wij advies geven over de indelingen zowel 2d als 3d , de kleuren en de verlichting.